Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (3)
Георги Василев: Сигурен съм в подкрепата на бургаската публика
Автор: Екип Burgas24.bg 12:57 / 06.04.2011Коментари (26)4528
©
Наставникът на Черноморец - Бургас Георги Василев отговори на журналистически въпроси преди началото на последната тренировка на отбора преди мача за Купата със Славия София. Той отдели особено внимание на бургаската публика, който познава добре и от предишния си престой край морето.

- Сигурен съм, че в този важен мач футболната общественост на града ще застане зад нас и ще ни подкрепи. Всъщност никога не съм имал съмнения в това. Очаквам утре доста публика на стадиона. Ще бъда щастлив да постигнем победа с добра игра и пред пълни трибуни.

Георги Василев изтъкна, че вече е дошъл момента отборът да покаже ново лице и с раздаване и игра на предела на възможностите си да постигне така очакваната от всички победа. "Мачът със Славия е като всеки друг, но поради турнирния си характер изисква по-различен подход.

Радостното е, че футболистите разбират отлично отговорността, пред себе си и смятам, че са готови да се раздадат докрай. Дано в този мач и спортния шанс бъде на наша страна" - продължи старши треньорът.

Единствената въпросителна пред Василев е заместникът на наказания за един мач Орлин Старокин на левия фланг на защитата. Генерала обаче обяви, че вече има вариант за тази позиция. Всички останали футболисти са здрави и на разположение на своя треньор.

След приключването на тренировката Георги Василев ще обяви групата, която ще излезе на режим в хотел България.
Още по темата: общо новини по темата: 4
07.04.2011
06.04.2011
05.04.2011
04.04.2011






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Да бе това да не е,когато Порточана пусна вход свободен
+2
 
 
даааааа преди 10тина години може, когато отбора беше отбор, от тогава насам е само една голяма трагедия на която се радват шепа хейтъри! loosers
-3
 
 
абе ПАЛЯК какви 30 000 да не си гледал мач на Реал мадрид . А да може да ги съберете ама през 2098 г . Приятно пътуване към Б група.
-3
 
 
абе ПАЛЯК ти да не си гледал мача на Реал мадрид . Какви 30 000 . а да може но през 2098 г . Сънувай Смешко . Приятно пътуване към Б група.
-1
 
 
Я ми припомни кога е събирал 30 000. Май 99 % процента от феновете ти ви го помнят товаз, а ? А Нафтата имаше 21 000 средна посещаемост преди десетина години.
+1
 
 
Когато съберете 30 000,както е събирал Черноморец,тогава разни селски диджеи могат да коментират...
-3
 
 
Гоче каква публика очакваш - 6 фена начело с оня с плитката . Ужас ,резил смешно отборче със смешна публика . Приятно пътуване към Б група.
-1
 
 
Гоче, онази всеотдайна публика, която познаваш, няма нищо общо с тази на която се надяваш. Истината е, че сърцето на бургаската публика е с отбора, който ти води преди това- Нефтохимик! Черноморец е нещо различно! НЕФТОХИМИК- ТОВА Е БУРГАС!
+6
 
 
Как не вие срам да пускате билети с такива цени! За каква помощ говорите- та вие сами гоните публиката от стадиона!
-2
 
 
гоче всичките 15 наркомана ще те подкрепиме утре ако ни почерпиш с по едно кале
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас
Ето къде може да гледате Григор Димитров - Хуберт Хуркач в Маями

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: