Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (3)
Tони Велков: Проектът Черноморец е мъртъв
Автор: Екип Burgas24.bg 13:14 / 06.03.2011Коментари (4)5458
© Burgas24.bg
Старши треньорът на Черноморец (Бургас) даде кратко интервю за предаването "Зона Спорт" по Би Ти Ви Екшън, в което говори за обстановката в отбора след вчерашната разгромна загуба с 0:4 от ЦСКА в Бургас.

"Няма как да не си задавам въпроса защо Черноморец изглежда по този начин", започна специалистът.

"Сигурен съм обаче, че проблемът не е в спортно-техническата част на нещата. Тренировките се провеждат съвсем нормално и в крайна сметка мисля, че ще стигнем до дъното на нещата и ще започнем да побеждаваме. Не смятам, че има бойкот на футболистите, по-скоро всичко се дължи на психологически срив в съблекалнята, това е най-големият ни проблем", призна бившият наставник на Миньор.

"Трябва да се намери добър диалог между ръководството и феновете, защото привържениците ни са ни много нужни, особено в тежкия период, в който сме изпаднали", каза Велков във връзка със завишените нови цени на билетите за домакинствата на "акулите".

Антон Велков отрече спекулациите, че главният мениджър на тима Душав Буковац реди състава на Черноморец: "Буковац не ме е превърнал в безгласна буква, както се изписа по медиите, той определя трансферната политика на клуба. Относно състава обаче не съм имал никакви нареждания кой трябва да играе и кой не. Още не съм разговарял със собственика на клуба след поражението от ЦСКА. Това, че имаме трудности не значи, че ще се откажа от поста си. Ще бъде смешно да си тръгна, след само два месеца работа", заяви треньорът на бургазлии.

"Свиването на бюджета може се отрази на играчите, но е и добър начин да се проверят хората ти, както се казва. Проектът Черноморец ще продължи да се развива, но в момента в него няма живот, няма огън. Това е отражение от желанията на отделни хора, но ние трябва да се вдигнем въпреки трудностите и да продължим напред", каза още специалистът.

"Сега трябва да спечелим отново доверието на хората около нас, а това ще стане само с победи и резултати", завърши Велков.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Що не се смеете сега бе таранки ? Дано ви направят кафяви херойнови принцески такива !!!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас
Ето къде може да гледате Григор Димитров - Хуберт Хуркач в Маями

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: