Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Димитър Николов: Хората ще усетят подобренията от вложените в бюджета средства
Автор: Екип Burgas24.bg 14:37 / 19.02.2011Коментари (3)2595
© Burgas24.bg
Бюджетът на Бургас е бюджетът на видимата промяна, защото хората реално ще усетят и почувстват подобренията от вложените средства, каза кметът на общината Димитър Николов. "Тази година бургазлии ще могат реално да почувстват и да видят всички тези нови обекти ,които буквално ни заобикаля и променят града с нова визия. След броени дни ще започне реконструкцията на ул. "Цар Калоян".

Имаме доста средства предвидени за подобряване на пътната инфраструктура на квартал "Възраждане".Очакваме до месец, месец и половина за стартира и изграждането на най- големия спортен комплекс в "Славейков", за който толкова много писаха наши съграждани, които живеят там, че липсва такава инфраструктура. Започва и изграждането на плувния комплекс и басейн в зоната на Минералните бани, на базата на общинската собственост "Черноморец". Ще започне изграждането и на две улици в комплекс "Изгрев".Преди два месеца започна и изграждането на нов паркинг със съпътстваща улица в "Славейков".

Трябва да бъдат довършени и проектите по реконструкцията на Морската градина,който е един изключително тежък обект, защото се е разпрострял на голяма площ и е необходимо да се следят всички параметри по строително-монтажните работи за да бъде завършен обекта в оптимален срок и качествено. Надяваме се и в срок да приключи реконструкцията на ул. "Александровска". Реконструкцията на улица "Христо Ботев" е към своя финал, като тежката част с подмяната на подземната инфраструктура почти е завършена, така че тези масови разкопавания вече приключват", каза Николов. той допълни, че следващите месеци ще приключи и реконструкцията на ул. "Места", на ул."Александър Велики", на ул. "Гурко в близост до която ще бъде открит и голям паркинг. " Аз съм убеден, че всички тези обекти ще бъдат завършени и за това казваме, че тази промяна в нашия град и в общината ще бъде видима, хората ще я почувстват и ще могат да ползват подобренията", посочи още Димитър Николов.

Източник: Радио "Фокус"



Още по темата: общо новини по темата: 18
14.01.2012 »
27.07.2011 »
22.02.2011 »
19.02.2011 »
18.02.2011 »
18.02.2011 »
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Прави впечатление, че голяма част от пишештите не желаят да спазват някакви правила и ред! След като полиция и КАТ не си вършат работата Общината с вкарването на "синяна зона " се опитва да сложи някакъв ред в движението и паркирането по улиците на града. Само да напомня на някои недоволни граждани, че по еднопосочна улица е разрешено спирането и паркирането на МПС единствено в дясната страна по посока на движението, при двупосочна улица е абсолютно забранено спирането и паркирането и от двете страни на улицата. След като се опитват да се налагат някакви правила е много-важно те да се спазват от всички а не само от "обикновенния" гражданин! Трябва системно да се санкционират най-големите нарушители- "бакшишите", тези идивиди не спазват никакви знаци като "забранено спирането " и забранено паркирането". Просто един "бакшиш" решава да спре някъде и спира, след него другите вече правят пиаца за таксита и не дай си боже някой , който не е от тяхната гилдия да реши да спре там.... Тази порочнa практика трябва да се прекрати и всеки трябва да спазва някакви правила, за да живеем като "бели" хора а не само да се възхищаваме как е в другите държави а при нас нищо не ставало.
+1
 
 
Една от целите на "Синята зона" е да намали трафика на коли. Тук всеки е свикнал да ходи до работа с кола и да спира точно пред офиса. Лошо няма, но всяка 2-ра кола е само с 1 човек вътре, а гори и замърсява въздуха като Икарус от края на 80-те. Бургас се е ангажирал да спазва еконорми и ЩЕ ги спазва. Харесва или не като стане всичко платено (съвсем скоро целия център ще е с платено паркиране) ще имаме 3 опции.Да ходим с автобус на работа, ще оставяме колата на 3км от офиса или ще плащаме за паркиране. Всеки сам си прави избора.
+1
 
 
Писна ми от хленчешти! Еле, пък, от т.нар. силен пол?! Опомнете се, бе хора?! Защто си дадохте гаржите за магазини, а? За да печелите от наеми, нали? Ами, простичко е - сега даваите наема за синя зона? Аман от хленчешти подобия разни!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Борба за влияние в Близкия Изток
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
Великден 2024 г.
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: