Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (2)
Изгониха и Балъков от Черноморец! Хубчев фаворит за поста
Автор: Екип Burgas24.bg 15:45 / 07.12.2010Коментари (38)4902
© Burgas24.bg
Старши треньорът на Черноморец Красимир Балъков е бил сензационно уволнен, научи Гонг от два независими източника. Новината е станала факт снощи, точно в 23:00 часа след заседание на Борда на директорите.

Все още никой от клуба не желае официално да потвърди информацията. Пресслужбата на клуба подготвя изявление. Не са ясни мотивите. Спрягат се различни версии - от драстично намаляване на бюджета до прекомерни разходи, направени от спортно техническия щаб.

Според нашите източници, фаворит за поста е Петър Хубчев, който в момента ръководи сателитния Черноморец Поморие и с него стигна до шокиращ финал за Купата на България миналия сезон.

Припомняме ви, че най-високият етаж от управлението на Черноморец се разтърсва от жестоки скандали в последните месеци. Войната между Митко Събев и Денис Ершов очевидно започна сериозно да разклаща и финансовия рай в бургаския клуб.

Митко Събев е в чужбина, а от снощи до този час текат консултации за начина на раздяла между Черноморец и Балъков заради колосалната неустойка, която по традиция немският възпитаник слага в договорите си.

Източник: gong.bg
Още по темата: общо новини по темата: 79
21.03.2011
17.03.2011
16.03.2011
01.03.2011
26.02.2011
25.02.2011
предишна страница [ 1/14 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
шараните сега ще духат супата !!! след 2 години ще ги гледаме във В група
-3
 
 
АТАНАС ДИМОВ Е ПРАВИЛНИЯТ ЧОВЕК ЗА СТАРШИ ТРЕНЬОР НА ЧЕРНОМОРЕЦ !!!
+5
 
 
antony, спонсори за Нафтата ще се намерят ти недей се притеснява! фенове като теб на "бургаския" футбол са ми ясни като бял ден. стоиш си на седалката, чоплиш семки и викаш "уууууу" или в най-добрия случай "мууууу". Фактът, че подкрепяш отборът и хората, заради които Нефтохимик е в това положение е красноречив. И между другото - ДА, с горещи сърца сме! Така и трябва... САМО НАФТА!
+5
 
 
Аве издръжката на нафтата в момента е 10 000 на месец, кво ми говориш. к*р за шараните. Само с Българи не ставало. Навремето нафтата да нямаше само аржентинци турци и цигани като вас и пак станахме 2-ри
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
на 07.12.2010 г.
+4
 
 
По Коледа стават не само чудеса, а закономерности. САМО НАФТА!
+2
 
 
След като "оправиха" Бургас кой ли е следващия град, който ще получи лепинките на балъков по автобусите? За предпочитане е да имат поне два отбора!
+6
 
 
Айде шарана в Айтос да ходят там все пак им е родния град! страхотни новини! Един изкуствено създаден отбор ще си отиде по същия изкуствен начин по който беше създаден!
+4
 
 
Тъй като това и без друго се води по документи ПСФК Черноморец Бургас (Бургас), основан през 2005 най-добре ще е да поемат пътя на злощастният си предшественик Черноморец-Конелиано и да се разкарат от града ни. На "Васил Левски" все ще се намери място за милионите им. Това нито е истинския Черноморец, нито има каквото и да е общо с Бургас (освен че заграбиха "Храма" и едва ли не изкараха че са го построили от нищото). Макар да не съм фен на Черноморец, много съжалявах че най-старият бургаски клуб беше закрит, дори ЗАТРИТ по толкова нагъл начин. Това не е Черноморец - ТОВА Е УРОД !!!! Ако са останали някакви истински фенове на оригиналния Черноморец нека се опитат да възродят отбора си, защото никой няма да го свърши вместо тях. САМО НАФТА!
+5
 
 
Антони ,ти си ненормален бе! Без онова "руско прасе" Събев е бил пълна нула.Холдинга е основан с парите на Ершов! Събев е бил с 1%.в началото
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Дея Спорт разгроми Черно море
Карлос Алкарас: Григор ме накара да се чувствам като 13-годишен
Уникален: Григор Димитров размаза Алкарас пред Майк Тайсън и Серхио Бускетс
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: