Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Красимир Балъков се обяви за футболен идеалист
Автор: Екип Burgas24.bg 17:09 / 02.12.2010Коментари (7)1796
©
Красимир Балъков разкритикува начинът, по който в публичното пространство беше огласен списъкът с 8 мача, които ще бъдат разследвани от прокуратурата заради съмнения за уговорки. "Обявяват се мачове, но без да се знаят детайлите. Така може да се замесят отбори, които нямат нищо общо с подозренията и от невинни да излязат виновни в очите на обществото. Разбиват се авторитети и имена", коментира Балъков, който изрази голямото си учудване от присъствието в списъка на мач на "Черноморец - Поморие".

"Аз лично винаги съм бил идеалист. Най-доброто и най-хубавото е да се играе спортсменски, да побеждава по-добрият, да се действа с коректни средства и без задкулисни неща, да няма черно тото. Само тогава спортът ще върви напред", допълни стратегът на "акулите".







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Балъков идеалист - ГЛУПОСТИ .Балъков - машина за харчене на грешни пари .Балъков - килара на НЕФТОХИМИК .Балъков има равновесие в този живот и на тази планета а и възмездие има .твоят час скоро ще дойде и с удовоствие ще те изпратим от нашия град в твоето китно селце около Велико Търново с автобус на ЕН ТУР ТРАНС
+2
 
 
Направо да повърнеш като четеш! Точно тоя да говори за идеализъм и честност-все едно вълк да пази стадо овце.И да ми дава за пример и да се "засяга" заради еничаеския,урудски измислен тим ЧЦ Поморие-отбор който може пряко да дирижира първенството,без да се бори за нищо-Безценно!!!.....Хер Балък,ако случайно за купата се паднат Черноморец Поморие-ПСФК ЧЦ БС БС 919-кой ще победи?????..Ще има ли честна борба????
+2
 
 
"Аз лично винаги съм бил идеалист. Най-доброто и най-хубавото е да се играе спортсменски, да побеждава по-добрият, да се действа с коректни средства и без задкулисни неща..." нека продължим мислълта на "идеалиста": "Разбира се няма нищо лошо в това да дам благословията си за всички опити да бъде закрит конкурентният отбор, тъй като ние преценяме, че той е излишен и нямаме полза от него. На нас не ни трябват пълни трибуни, нямаме нужда от вярна фенска маса, нито ни интересува че въпросният "друг" отбор постигна всички успехи, които градът има във футболно отношение. Аз през онези години бях в Германия и затова ви моля да извините леко неадекватните ми методи, и ако мога да перефразирам един друг идеалист:"Има отбор - има проблем, няма отбор - няма проблем". Истински идеалист - направо РОМАНТИК: ленинизъм-сталинизъм-СЪБИ-БАЛЪКОВИЗЪМ. Предлагам всички да станем на крака и да аплодираме този велик мъж!
на 03.12.2010 г.
+2
 
 
Хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха! На мама идеалистчето! Идеалният вариант според него е в Бургас да има само клошари!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Шампионът Балкан надигра лидера Черноморец в НБЛ
Григор Димитров, Алкарас и Надал се завръщат за силния турнир в Мадрид
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: