Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Само 31 счупени седалки след Нефтохимик - Ботев
Автор: Екип Burgas24.bg 12:11 / 29.11.2010Коментари (31)4137
©
31 са счупените пластмасови седалки на стадион "Лазур" след мача "Нефтохимик" - "Ботев" /Пд/. Щетите бяха описани в протокол от комисия веднага след приключването на срещата. Пораженията са изцяло в секторите, заемани от фенове на бургаския клуб. Там, където места бяха заели привържениците на гостите, няма нищо счупено.
Още по темата: общо новини по темата: 10
01.12.2010
25.11.2010
25.11.2010
25.11.2010
25.11.2010
23.11.2010
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
искам да помоля п******а събеф да ги направи отново също искаме да направи козирка на сектора на гостуващия отбор ооооо не чакайте събефа е п**ка и няма да стане
+1
 
 
Шарани засрамете се и вземете да млъкнете!!! ЖАЛКИ СТЕ!!!
+1
 
 
Шараниии, вие такава агитка виждали ли се веееее???? Само в мечтите си!!! Жалки!
на 30.11.2010 г.
+2
 
 
Тоя блукажал ще го изнасиля. Глупаци, защо 9(девет) буса костенурки ви пази кафето след мача ни? Няма нужда да отговаряте- те сами си казаха, че са там по нареждане на шефа на РДВР, за да не ви изтрошим.
+4
 
 
Цаци какво да ви кажа,не заслужавате внимание просто,тя природата ви е наказала,хейтъри.
+5
 
 
Искам само да попитам някой от 30те фена на черноморец защо днес нямахте фенове в Пловдив. Мачът доколкото знам беше изключително важен за вас - срещу пряк конкурент и тн :) Въпросът е риторичен, зададен бе само за да ви покаже колко сте далече от истината :) Шматки.
+3
 
 
Така :) Драги шарани четете много внимателно фактите.. а те са следните - Позеленяхте и вие вчера, само че от яд :) Много добре разбирате и осъзнавате, че никога не можете да съберете такава агитка, да направите такава атмосфера и прочие :) Поне ако не пред друг пред себе си си го признайте ;) Мачът бе на ниво В група и напълнихме 3 (ТРИ) сектора с агитка, вие на ниво А група срещу Левски и Цска е можете да се съберете повече от 39-40 човека :) Дойдохме си в дома, временно обитаван от някакви клошари, пяхме, радвахме се на любимия и съответно истински отбор на Бургас и си заминахме като пичове. Като цяло направихме нещо, което вие никога няма да направите и точно за това ви е толкова тъпо :) Вие при първия "катаклизъм" в клуба ви ще се стопите от 40 на 10 човека. Отделих ви достатъчно време, което не беше нужно, защото след вчера просто съм не на 100% (колкото бях преди това) сигурен ами на 132943 % сигурен, че Бургас Е САМО ЗЕЛЕН! Лека нощ и не злобейте, здравето се влошава по този начин :)
-4
 
 
На черните лекета това им беше мача на жалкия им живот .От утре пак тихички и пак 10 на село.И ако си мислят че тези хора всички са фенове на мазутокомик хахаха трябва яко да са друснали.Опънаха 2 парцала и страшно хорео,даже оная пакла гейфекалис не можаха да я опънат ,а я държаха като кенефска хартия.Свряли се там ония 10 и си мислят ние сме милиони хаха,а хората дошли просто заради БУРГАС.Стадиона се''препълни''направо да ама не,жалки сте и това е.
+1
 
 
зад компа е лесно да се пише,а? ;д съдията е виновен... :Д
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Григор Димитров с риск да изпадне от Топ 10
Нургюл Салимова изпусна победа, но намали разликата с първата на Турнира на претендентките

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: