Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (4) | Вчера (2)
Черноморец твърдо лидер след победа във Варна
Автор: Екип Burgas24.bg 20:27 / 28.08.2010Коментари (24)4491
© Impact Press Group
Черномроец затвърди лидерската си позиция в "А" група след нова важна победа над един от водещите отбори. "Акулите" удариха с минималното 0:1 Черно море насред Варна.

Бургазлии изиграха страхотно първо полувреме и закономерно се оттеглиха с преднина след изиграването му.

Още в 8-та минута "акулите" удариха гредата след удар с глава на Адриан Фернандес.

Противно на очаквания домакински натиск, още от самото начало бургазлии взеха инициативата, което в голяма степен обърка домакините относно очакванията им за развоя на мача.

Така логично се стигна до 28-та минута, когато Андре намери Педриня и той с точен изстрел проби Пиргов за 0:1.

След почивката домакините оказа очаквания натиск, но "акулите" се бранеха добре и удържаха победата си.

Още по темата: общо новини по темата: 4
28.08.2010
26.08.2010
26.08.2010
25.08.2010






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
"Привържениците на Черно море, които стояха след мача пред стадион Тича, изпратиха с аплодисменти автобуса на Черноморец Бургас. По този начин варненските фенове изказаха уважението си към гостуващия тим, който победи с 1:0 на стадион Тича. " / варна24.бг
+2
 
 
ВВ¬естита победа бургазлии! Нека обръщаме по-малко внимание на хората които се опитват и ще се опитват да омаловажават победата над коравия отбор на моряците! Неслучайно този отбор имаше 30 мача без загуба на тяхния стадион - ако не се лъжа 22-3 победи и 7-8 равни.....Определено домакините бяха стъписани от офанзивната тактика през 1вото полувреме, в което акулите си свършиха работата.....второто полувреме и най-вече последните 20 минути си бяха чисто затваряне, ала и не видях никаква идея от варненци как да вкарат гол, нямаха и положения, но това е все пак отбор който тази зима победи левски на тича с 4:1 - играят доста силно на собствен терен, но са доста колебливи като гости, а и са малко непостоянни напоследък. както и да е - мача е вече в историята, гледаме напред, следва мач със сливен като гости - надявам се на нова победа за да затвърдим добрите впечатления и запушим устите на критиците:)
-1
 
 
Аз съм спокоен. Черноморец ще започнат да издишат. Освен това няма да имат винаги късмет да вкарват първи.
+1
 
 
Добре че печелят,но от начина по който го правят никак не съм доволен.
-1
 
 
Абе вие всичките тука преди 3 кръга не псувахте ли Академик,че с точно тази игра си взе 1 точка ? Сега друга песен запяхте.....
+3
 
 
Хубава-грозна,победата си е победа.Браво!
+3
 
 
Честито!!! Трудна, но за сметка на това сладка победа, някаде четох ,че това са шампионски победи(ставаше въпрос за мача с Видима) може и да е малко пресилено, но миналото първенство срещу Левски и Цска имаме положителен баланс, а заради изгубени точки от отбори след нас в класирането не се класирахме за ЕКТ, така че по-добре грозна,но победа!!! АКУЛИТЕ В АТАКА!!!
+4
 
 
Честита победа на феновете на Черноморец!През второто полувреме найстина играхме доста прибрано и защитно но все пак Черно море нямаха загуба две години на собствен терен.Халфовата ни линия бая куца но дано с времето нещата се оправят.Траян направи голям мач.С Хайри обраха всички топки отзад.Борел беше заключил вратата а Фернандес и Марсио играха с много големи сърца.Нека другите вземат пример от тях.И накрая за някой които "разбират" от футбол да им кажа,че по добре грозна победа от колкото красива зауба!Специално аз невидях с каква красива игра миналата година Интер взеха Шампионската лига или Италия стана световен шампион 2006 година.
+3
 
 
Честито на всички Бургазлии!!!Дано утре и Нафтата ни даде повод за гордост,че сме Бургазлии. А на Небургазлии,нищо не разбиращи от футбол и живеещи в град в който няма футболен отбор,ще препоръчам да замълчат за да не се излагат с простотия и злоба
-3
 
 
М'чета не се бъркайте това не е Български отбор това е изкувствено създаден тим със 3ма българи в състава си пародийка пране на присвоени пари скоро ще спре кранчето и приказката ще свърши и шараните пак ще си останат същите 20 мърши хахахаххаха ;)
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Испанската преса: Скоростта на велик Димитров изгони Алкарас от Маями
Дея Спорт разгроми Черно море
Карлос Алкарас: Григор ме накара да се чувствам като 13-годишен
Уникален: Григор Димитров размаза Алкарас пред Майк Тайсън и Серхио Бускетс
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: