Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Черноморец и други водещи клубове не искат да плащат данъци
Автор: Екип Burgas24.bg 18:56 / 04.02.2010Коментари (3)1573
© Burgas24.bg
Черноморец и още седем футболни клуба от "А" група на практика искат да бъдат освободени от данъци, обяви председателят на парламентарната комисия за борба с корупцията и конфликта на интереси и парламентарна етика Димо Гяуров. Това той каза на заседание на комисията, на което беше обсъдено предложение на футболните клубове с искане за преотстъпване на данъци. Клубовете искат преотстъпване на корпоративния данък, който да се използва за инвестиции в спортните им бази. Те искат и данъкът върху доходите за физически лица да отпадне, както и признаване на пълен данъчен кредит за купуване на стоки и услуги от клубовете. ПФК Левски иска и да им се премахне таксата за охраняването на стадионите, стана ясно на заседанието.

Футболните клубове, изпратили предложението, са Левски, Литекс, Славия, Черноморец (Бургас), Черно море (Варна), Миньор (Перник), Пирин (Благоевград) и Спортист (Своге). От комисията ще изпратят запитване по случая до МВР, Министерството на финансите, Министерството на физическото възпитание и спорта, НАП.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Това е много несериозно! Жалко, че и Черноморец са се "замесили". При положение, че инвестициите в базаите си ги пишат в графа "разходи", не виждам какво повече могат да искат. Да са с по-специален статут в държавата ли? Заради едина игра?
+1
 
 
Както казва друг фен е*ати наглярите. А не искат ли и по един минет да им направим. Те с какво са доказали претенциите си с добра игра или само с разправии и винаги е виновен съдията. Както ние плащаме данъци така и те ще плащат. Те всичките са търговски дружества.
+1
 
 
а не искат ли да го духат, е*аси наглярите!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Григор Димитров с риск да изпадне от Топ 10
»

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: