Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Над 3 000 деца в деня на отворените врати на "Черноморец-Бургас"
Автор: Екип Burgas24.bg 14:33 / 20.09.2009Коментари (6)2276
ПСФК „Черноморец - Бургас" влезе в историята като първия клуб в България, организирал Ден на отворените врати. На стадион „Лазур" в неделя се получи невероятен празник, споделиха от пресцентъра на ПСФК "Черноморец-Бургас". Дори идеолозите на проявата - изпълнителният директор Фреди Бобич и мениджърът Красимир Балъков са останали приятно изненадани от огромния интерес, който предизвика историческият ден.

Над 3 000 деца се стекоха на стадиона за мероприятието. Придружаваха ги родители, баби и дядовци. Още в ранни зори, далеч преди началото, обявено за 10 ч, групи от малчугани се бяха наредили зад оградата в очакване. Треньорите и футболистите от представителния състав на „Черноморец" ги посрещнаха. Децата нахлуха на терена и се впуснаха в забавления. Разпределени по отделни кътове, треньорите и футболистите провеждаха с малчуганите упражнения, участваха в мачове на малки врати, пробваха уменията им в конкурси.

Гостите на „Лазур" не пропуснаха възможността да си направят снимки с Балъков, Бобич и с когото пожелаят от тима. Интересът се фокусира и към импровизирания на пистата щанд за продажба на клубни аксесоари. Изви се дълга опашка от желаещи да си купят топка, фланелка, шапка, шалче или мини - екип на „Черноморец - Бургас". Футболистите пък раздаваха и подписваха свои картички с автографи повече от час и половина, а желаещите да се сдобият с подписите бяха хиляди.

Посетителите на „Лазур" в Деня на отворените врати разгледаха условията вътре в стадиона. Свободен беше достъпът до ВИП - ложите, радио и телевизионните кабини, съблекалните на футболистите, стаите на треньорите, командната и конферентната зали, кафето. Можеше да се надникне дори и в приемната на клубния собственик Митко Събев.

Денят на отворените врати да се превърне в традиция, си пожелаха в един глас всички дошли на стадиона.

Ето и някои коментари от родители, които доведоха децата си днес на стадион "Лазур":

Соня Ганчева: Тук съм с двете си момчета Кристиян на 10 г. и Максим на 4,5 г.. Видяхме нещо уникално. Големият ми син тренира какво ли не. Сега се е спрял на карате и волейбол, но като усети днес празника на стадиона, със сигурност ще се запише и на футбол. Вечерта преди Деня на отворените врати не можа да спи от нетърпение.

Надя Желева: Просто не мога да опиша видяното. Като че ли вълшебство е най-точната дума. Няма по-голямо щастие от това да виждаш децата си край теб доволни. На стадиона съм с дъщеря си Кристияна на 9 г. и сина си Антонио на 3 г. Не очаквах, че всичко ще бъде така добре организирано по отделни кътове и всеки може да намери мястото, което най-много му харесва. Ето ние сме край надуваемата пързалка и това е нашето място. Дано Денят се запази и наложи като традиция.

Иван Монев: Денят на отворените врати е проява, с която се прави нещо добро за Бургас. Невероятно е да видиш на едно място толкова много усмихнати хора и най-вече възторжени деца. „Черноморец" върви отлично в първенството, а с подобни прояви ще спечели още повече почитатели. Тук съм със синовете си Димитър н 6 г. и Алек на 1 г. Баткото вече е много запален по футбола и не пропуска мач на „Черноморец". Много се радваше, когато биха „Пирин" с 2:1.

Георги Ангелов: На стадиона съм с племенника си Пламен Пеев. Фен съм на „Черноморец" повече от 20 години. Не съм изпускал мач в Бургас, пътувал съм и по други стадиони. Такъв празник като днешния не съм си представял. Уникално е да се докоснеш до любимците си, да разговаряш с тях. Така „Черноморец" ще влезе в сърцата на подрастващите, както е влязъл и на нас. С такива прояви децата ще ги хване тръпката към спорта и към футбола, а от това по-хубаво няма.

 

Още по темата: общо новини по темата: 4
17.09.2009
16.09.2009
11.09.2009
10.09.2009






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Нефтохимик е основан през 1962,а от 1964 носи днешното си име. За сведение на шараните които ви манипулират-през 1964 е нямало Черноморец,а Ботев ,който е преименуван на Черноморец през 1967. Ботев е наследник пък на Ф.К. Черноморски спортист ,който пък няма никаква връзка с Черноморец от 1919,който пък е закрит през 1945. А този пък ПСФК Шаран Урод ,Петрол ,Айтос -няма никаква пряка или каквато и да е връзка с нито един от предните отбори . Псфк Чц Бс -има връзка с Айтос като лиценз и с Нефтохимик като всичко останало-стадион,играчи,база,школа,треньори . НИЕ СМЕ НЕФТОХИМИК БУРГАС ОТ 1964 до ден днешен -нашата емблема е непроменена от както се помня . Отбора на С ъбев е сменил безброй имена и емблеми и се опитва да смени и историята (по-точно да я открадне) на всички отбори в Бургас които са съществували преди него .НЯМА ДА СТАНЕ!!! С Монтана пак ще бъдете толкова ,колкото сте били винаги!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Григор Димитров с риск да изпадне от Топ 10
»

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: