Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (3)
Школата на Нефтохимик тръгва по нов път
Автор: Стойчо Генов 16:07 / 25.02.2021Коментари (3)1596
©
Новото ръководство на ПФК Нефтохимик е с амбицията да развива много сериозно ДЮШ на клуба. Предстоят структурни промени в школата, като в съвсем скоро време ще бъдат въведени нови, модерни методи на тренировки, както и на цялостния процес на функциониране на това звено. По този начин ще се търси оптимизация на процесите и развитие на младите футболисти, похвалиха се от клуба.

Всички възрастови групи ще продължат да тренират и да се подготвят, ще се търси и силно представяне на наборите U 15 и u 19, които участват в елитните групи в своите възрасти. На работа ще бъдат назначени и нови треньори, които ще отговарят на новите изисквания.

Ръководството на дружеството ще бъде в постоянен контакт с родителите на учениците и е готово да обсъжда и приема всякакви нови предложения за функционирането на ДЮШ. Това може да става на фейсбук страницата, както и на телефон 0892 29 76 69. Постоянната комуникация и диалог ще бъде една новостите в работата на школата.

На официалния сайт на клуба, както и на фейсбук страницата ще бъде публикувана постоянно актуална информация за графика на тренировки, както и за постигнатите резултати от всяка една възрастова група.

Месечните такси няма да бъдат променяни и ще са в размер на 50 лева.

Ръководството има амбиция да превърне ДЮШ на Нефтохимик в една модерна структура, която да създава нови футболисти, които пък да се интегрират по-късно и в мъжкия футбол.Ще се дава равен шанс на всеки, който иска да тренира и да се развива. Дисциплината, трудолюбието и раздаването в тренировъчния процес ще бъдат стимулирани и поощрявани. Въпреки временните трудности, ръководството на клуба гарантира пълната обезпеченост при работата на школата, се казва още в официалното съобщение на ПФК нефтохимик.
Още по темата: общо новини по темата: 4
02.02.2022
25.02.2021
04.03.2020
24.02.2020






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Сетили са се, отбора на набор 2007 вече се разпадна и отиде по другите клубове. Та ако и с другите набори е така, ще трябва да търсят деца от детските ясли
0
 
 
Този път го знаем отдавна.Това е новият стар път.
0
 
 
докато ръководството е там само за да лапа парите,а те са там само и единствено затова,и това е от много години независимо кой е в ръководството ,това си е отбора от който само се краде,краде, краде...единствената и непроменена цел на този отбор от самото създаване КРАДИ ПРЕДИ ДРУГИЯ,ОСТАВИ МУ ПО МАЛКО
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: